Va asteptam in salile de kinetoterapie din centrul medical Medreflex Line pentru tratamente de recuperare eficiente in diverse afectiuni. Sedintele au loc sub indrumarea unor kinetoterapeuti atestati, avand la indemana toate dotarile tehnice necesare.
Serviciile noastre de kinetoterapie

Specialistii kinetoterapeuti pe care ii avem si dotarile salilor noastre de kinetoterapie ne permit sa venim in intampinarea dvs. cu o plaja foarte larga de exercitii de recuperare medicala prin kinetoterapie.

Salile noastre de kinetoterapie au primit toate avizele si acreditarile necesare din partea inspectorilor sanitari, iar aparatele si dotarile salilor indepinesc toate criteriile de siguranta si performanta, astfel incat dvs. sa aveti certitudinea unor servicii de inalta calitate, efectuate de personal calificat in domeniu.

Nou:
Puteti beneficia de aceeasi calitate a exercitiilor de recuperare prin kinetoterapie chiar in confortul casei dvs prin intermediul serviciilor de kinetoterapie la domiciliu pe care vi le oferim. Un kinetoterapeut al centrului nostru medical se va deplasa la domiciliul dvs. pentru a va ajuta sa va redobanditi mobilitatea si sanatatea.

Iata mai jos cateva dintre cele mai frecvente aplicatii ale kinetoterapiei pe care noi le tratam in centrul nostru medical:

Kinetoterapie in afectiuni reumatice inflamatorii si degenerative

In centrul medical Medreflex Line folosim kinetoterapia ca metoda de tratament eficienta pentru diverse afectiuni reumatice. Pentru detalii despre tratamente, consultati articolele noastre:

 

Kinetoterapie in recuperarea post-traumatica si post-operatorie

Kinetoterapia are un rol important in recuperarea post traumatica si post operatorie, avand printre obiective: combaterea durerii, ameliorarea capacitatii generale de miscare si a marilor functiuni, ameliorarea functiei segmentului sau segmentelor interesate direct in afectiune. Pentru informatii detaliate despre modul de aplicare a kinetoterapiei in aceste cazuri, obiectivele urmarite si mijloacele de punere in aplicare, consultati paginile dedicate:

Kinetoterapie in afectiuni neurologice

Kinetoterapia este un mijloc important de tratament si recuperare in numeroase afectiuni neurologice. Tratamentul prin kinetoterapie vizeaza atat afectiunile dobandite ale sistemului nervos central (boli vasculare, degenerative, accidente vasculare), dar si boli ale sistemului nervos periferic (traumatisme ale nervilor, miopatii). Pentru informatii suplimentare, consultati articolul:

Kinetoterapie in timpul sarcinii

Miscarea si exercitiile fizice in timpul sarcinii sunt foarte importante pentru organismul viitoarei mame deoarece presupune efectuarea unor exercitii special create pentru aceasta perioada, care au rolul de a imbunatati starea fizica si psihica a gravideiurmareste pregătirea corpului in perioada prenatala cât şi cea postnatala, antrenarea corpului pentru a putea face faţă transformărilor fizice, presiunii psihice, cât şi pregătirea pentru naşterea propriu zisă. Pentru informatii detaliate, consultati articolul:

Kinetoterapie pentru sportivi

Exercitiile kinetoterapeutice au un rol eficient in activitatea sportiva. Intre obiectivele kinetoterapeutice urmarite in cazul sportivilor se numara: prevenirea deficientelor existente sau eventual dobandite in urma practicarii sportului, prevenirea accidentarilor, atat pe timpul antrenamentului, cat si in competitiile sportive, evaluarea conditiei fizice a sportivului, recuperarea in urma accidentarilor, pregatirea pentru competitii, etc. Pentru informatii suplimentare, cititi articolul dedicat:

Mezoterapie

In centrul medical Medreflex Line se utilizeaza cu succes mezoterapia ca metoda de tratament pentru diferite afectiuni de natura reumatica (coxartroza, gonartroza, pintenul calcanean, poliartrita reumatoida, nevralgii), precum si in medicina estetica (inlaturarea celulitei, scadere in greutate, eliminarea depozitelor de grasime, reducerea ridurilor fine, etc). 

Tratamentul prin mezoterapie se realizeaza folosind produse homeopate, care au o eficienta crescuta si nu prezinta efecte secundare. Pentru detalii privind afectiunile tratate, consultati paginile:

Infiltratii intra si peri-articulare

Centrul medical Medreflex Line foloseste, alaturi de alte metode de tratament de recuperare medicala, si infiltratiile intraarticulare si periarticulare. In cadrul acestei metode de tratament sunt folosite medicamente naturiste-homeopate, cu efect de regenerare a structurilor articulare afectate si in special a cartilajului articular.

Tehnica de aplicare a infiltratiilor, intraarticulare sau periarticulare, se stabileste pe baza imaginilor termografice si ultrasonografice si a informatiilor aduse de acestea. Datorita faptului ca totul se face pe baza scanarii termografice si ultrasonografice, rezultatele aduse de aceasta metoda terapeutica sunt deosebit de benefice. Pentru detalii, cititi articolul:

Drenaj limfatic

Masajul de drenaj veno-limfatic este o tehnica speciala de masaj care are drept scop stimularea circulatiei de intoarcere in vasele limfatice. Ca urmare, se realizeaza o mai buna evacuare a lichidelor in surplus din organism si o mai buna drenare a toxinelor. Pentru informatii detaliate privind masajul de drenaj limfatic si aplicatiile lui, consultati articolul urmator:

Masaj de toate tipurile

Masajul este ansamblul de manevre sistematice manuale prin care se actioneaza asupra corpului uman si prin care se urmareste si se obtine, dupa caz, fie un efect terapeutic, profilactic, fie unul fiziologic (de intretinere corporala). Masajul este o metoda excelenta de purificare, de detoxifiere si de prevenire a posibilelor imbolnaviri. Tipurile de masaj aplicate in centrul nostru medical sunt: 

 • masajul medical (in afectiuni articulare, afectiuni ale coloanei, afectiuni ale partilor moi, neuromialgii reumatismale),
 • masajul fiziologic (de relaxare, de revitalizare, antistres, de detoxificare, de tonifiere, anticelulitic, masaj de drenaj limfatic)
 • masajul pentru varstnici
 • masajul pentru sportivi

Pentru informatii suplimentare, consultati paginile urmatoare:

 Reflexoterapia

Masajul reflex sau reflexoterapia pleaca de la principiul ca orice organ al corpului uman are o terminatie nervoasa pe suprafata corpului. Astfel, reflexoterapia, prin stimularea acestor puncte dupa o anumita regula, dupa o anumita tehnica, cu o anumita intensitate si intr-o anumita ordine, determina reechilibrarea organismului si recuperarea medicala in diverse afectiuni. Pentru informatii suplimentare legate de reflexoterapie, afectiunile tratate si conditiile de aplicare, consultati urmatoarele pagini:

 

Galerie fotoIntrebari si raspunsuri:

 1. Recuperare apofizita
  Trimisă de Andron Oana in 24 feb. (1 răspunsuri primite)
 2. Dureri dupa fractura tibie si peroneu
  Trimisă de Homei Remus Bogdan in 22 feb. (1 răspunsuri primite)
 3. Recuperare postoperatorie stenoze canal rahidian
  Trimisă de Eniko Simpetrean in 11 feb. (22 răspunsuri primite)
 4. Kinetoterapie pentru bolnavi Parkinson
  Trimisă de chindris adriana in 22 nov. (1 răspunsuri primite)
 5. Cerere contact
  Trimisă de Gazdoiu Cristina in 20 nov. (1 răspunsuri primite)

Informatii suplimentare